Brzo i lako do stana u naselju "Zemunske kapije" uz podršku Komercijalne banke

Stambeno-poslovni kompleks „Zemunske kapije“ gradi se na prostoru nekadašnje vojne kasarne „Aleksa Dundić“ u Zemunu i zauzima površinu od oko 6 hektara, na lokaciji omeđenoj ulicama Cara Dušana, Zadužbinskom, Šumadijskom i Filipa Višnjića.  

Komercijalna banka obezbedila je brzu i jednostavnu realizaciju stambenih kredita, uz minimalnu proceduru i maksimalnu podršku, u najkraćem mogućem roku, za kupovinu stanova u naselju „Zemunske kapije“. Stambeni krediti osigurani su kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, sa rokom otplate do 30 godina i uz mogućnost korišćenja grejs perioda do godinu dana.  

 

U kompleksu „Zemunske kapije“ (www.zemunskekapije.com)biće izgrađeno 1.700 stanova različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, kvadrature od 31m2 do 93m2. Sve stambene zgrade imaće podzemne garaže i parking mesta oko objekata. U prizemlju pojedinih zgrada planirani su komercijalni sadržaji. Kompleks će krasiti tri parka sa dečijim igralištima i prostorom za odmor i rekreaciju, dok je centralni trg unutar naselja zamišljen kao pešačka zona sa restoranima, kafićima i prodavnicama.

 

Naselje je odlično povezano sa svim delovima Beograda, zahvaljujući blizini autoputa i novog Pupinovog mosta.

 

Klijenti zainteresovani za kupovinu stana u naselju „Zemunske kapije“, potrebne informacije mogu dobiti direktno od zaposlenih Komercijalne banke na telefone:

Katarina Jevtić: 065/956-7601 ili 011/333-9055.

Aleksandar Antonić: 065/956-1720 ili 011/313-0072 .

 

Potencijalnim kupcima stanova u „Zemunskim kapijama“, na raspolaganju su sve ekspoziture Komercijalne banke, kao i ekspozitura Delta City, čije je radno vreme do 22 časa svakoga dana.