Dina debitna kartica za dobar START

Komercijalna banka izdala je novu Dina karticu, namenjenu korisnicima Kombank Start tekućih računa, odnosno mladim osobama od 18 do 27 godina. Kao i tekući račun, kartica nosi naziv DinaCard Start i izdvaja se jedinstvenim, vertikalnim dizajnom, sa motivom mladog umetnika Pavla Jovovića.

 

Kartica pripada paleti nacionalnog DinaCard programa i po svom karakteru je debitna kartica koja se izdaje prilikom otvaranja Start tekućeg  računa, posebno kreiranog u skladu sa potrebama mladih, starosti od 18 do 27 godina, bez naknade i troškova održavanja. Na prednjoj strani kartice nalazi se broj transakcionog dinarskog računa korisnika, tako da osim funkcije platne kartice, istovremeno služi i kao identifikaciona (ID) kartica tekućeg računa.

DinaCard Start kartica funkcioniše po principu on-line autorizacije, što znači da korisnik kartice koristi raspoloživi iznos sredstava po tekućem računu. Može se koristiti za plaćanje robe i usluga i za podizanje gotovine na šalterima banaka i u mreži bankomata. Na bankomatima i šalterima Komercijalne banke podizanje gotovine DinaCard Start karticom ne podleže plaćanju naknade.

 

Komercijalna banka DinaCard Start karticu izdaje bez naplate troškova izrade i članarine, tako da je ona sa aspekta korisnika potpuno besplatna.

 

Nacionalnu DinaCard Start karticu moguće je koristiti i u inostranstvu za kupovinu robe i usluga na prodajnim mestima obeleženim Discover Network ili Diners Club International logotipom, kao i za podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje na samouslužnim terminalima obeleženim Discover Network, Diners Club International ili Pulse logotipom.

 

Za sve zaključene transakcije u inostranstvu takođe se zadužuje tekući račun korisnika.

 

Komercijalna banka punim kapacitetima sprovodi strategiju promocije nacionalnog brenda kartica. Uporedo sa željom da podstakne domaće mlade umetnike i promoviše savremenu umetnost u našoj zemlji, Banka je redizajnirala i modernizovala debitnu DinaCard Klasik karticu kroz saradnju sa likovnom umetnicom čija su platna poznata u celom svetu Galom Čaki, dok je DinaCard Start ponela dizajn slikara Pavla Jovovića.

 

Jovović je završio je osnovne studije i prvu godinu master studija na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Jasmine Kalić I Slobodana Roksandića. Školovanje nastavlja u Parizu u Visokoj školi lepih umetnosti (ENSBA), u slikarskoj klasi profesora Filipa Konjea. U Parizu boravi od 2012. do 2015. godine. Učesnik je više kolektivnih, a realizovao je samostalne izložbe u Parizu i Beogradu. Živi i radi na relaciji Užice - Beograd.