Komercijalna banka i Istok Pavlović otvorili Školu onlajn kupovine

18.08.2017.

Komercijalna banka pokrenula je onlajn projekat - Školu Internet kupovine na sajtu www.skolainternetkupovine.rs, u saradnji sa najpoznatijim blogerom u Srbiji i stručnjakom za društvene mreže i nove tehnologije Istokom Pavlovićem.

 

Cilj ovog projekta je da svako nauči kako se kupuje na Internetu i tako uštedi značajan novac i vreme.

 

Kroz zanimljive video klipove, Istok Pavlović u Školi Internet kupovine, otkriće sve tajne onlajn šopinga: kako poručiti robu sa inostranih i domaćih sajtova, koji su sajtovi najbolji za kupovinu, kako da nađete najkvalitetniju robu i stvari najpoznatijih svetskih brendova, ali po znatno nižim cenama, kako funkcioniše kupovina preko kineskog sajta AliExpress, kako da nešto platite 20 umesto 200 evra, koliki su troškovi isporuka, carine i kako zameniti robu koja vam ne odgovara. Takođe, ovaj sajt će se baviti i raznim pitanjima sigurnosti kupovine na Internetu, načinom plaćanja i provere rejtinga prodavaca.

 

Sve tajne uskog kruga ljudi koji su onlajn šoping otkrili odavno, sada će biti poznate svima kroz seriju lekcija na sajtu www.skolainternetkupovine.rs.

 

Škola Internet kupovine Komercijalne banke, otkloniće svaki eventualni strah i sumnju u bezbednost ovakvog načina kupovine i korišćenja kartica na Internetu.

 

Svi video materijali sa lekcijama, biće dostupni osim na sajtu i na stranicama Komercijalne banke na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru i YouTube kanalu.