Nagrada Komercijalne banke na "Danima komedije" u Jagodini

Komercijalna banka bila je prijatelj još jedne manifestacije „Dani komedije“ u Jagodini. Banka je dodelila novčanu nagradu glumcu Vlastimiru Velisavljeviću, dobitniku nagrade „Zlatni ćuran“ za životno delo.

Najpoznatiji pozorišni festival u Srbiji „Dani komedije“ u Jagodini, ove godine održan je 46. put, a nagradu za najbolju predstavu dobila je predstava Dušana Kovačevića „Hipnoza jedne ljubavi“ u izvođenju Zvezdara teatra. „Hipnozi jedne ljubavi" pripale su obe nagrade - žirija „Mija Aleksić" i publike „Miodrag Petrović - Čkalja", sa statuetom „Jovanča Micić".

Žiri je tri ravnopravne nagrade za najbolja glumačka ostvarenja dodelio Milošu Đorđeviću za ulogu Rubeola u predstavi „Udaj se muški“, Irfanu Mensuru za ulogu Vulete u predstavi „Hor bečkih dečaka" i Draganu Petroviću - Peleu za ulogu Vase u predstavi „Hipnoza jedne ljubavi".

Nagradu za najbolju mladu glumicu, žiri je dodelio Kristini Savkov za više uloga u predstavi „Dok te ja hranim i oblačim", a nagrada za najboljeg mladog glumca dodeljena je Danilu Milovanoviću takođe za više uloga u istoj predstavi.

Gošća ovogodišnjeg festivala „Dani komedije“ bila je glumica Izabel Iper, koja je u ime Međunarodnog pozorišnog instituta, zatvorila festival.