Poslovna debitna DinaCard kartica

Komercijalna banka u svom portfoliju kartica ima i nacionalnu DinaCard poslovnu debitnu karticu namenjenu privrednim subjektima. Kartica se izdaje prilikom otvaranja tekućeg računa, a kompaniji može biti izdat neograničen broj kartica.

Poslovna DinaCard kartica koristi se za plaćanje roba i usluga (troškova reprezentacije, hotelskog smeštaja, putnih troškova) i podizanje gotovine u zemlji, kao i za obavljanje internet transakcija (rezervacije hotela, kupovina avio karata itd).

Raspolaganje sredstvima po svakoj pojedinačnoj kartici, moguće je do iznosa utvrđenog mesečnog limita za potrošnju i dnevnog limita za podizanje gotovine.

Korišćenje poslovnih platnih kartica unapređuje kvalitet poslovnih transakcija, posebno kod putovanja van sedišta kompanije, plaćanja čini bržim, jednostavnijim i sigurnim, smanjuje potrebu nošenja gotovog novca i obezbeđuje laku i transparentnu kontrolu poslovnih troškova.

Informacije o DinaCard poslovnoj kartici i načinu njenog dobijanja, klijenti mogu da dobiju u svakoj ekspozituri Komercijalne banke i putem Kontakt centra na brojeve telefona 011 20 18 600 i 0700 800 900.