Prezentacija digitalnih usluga

26.03.2019.

U VIP ekspozituri u Makedonskoj ulici, akcionarima i investitorima predstavljene su digitalne usluge Komercijalne banke: otvaranje računa online, usluga KOMePAY, administracija kartica, KOMeCENTAR (digitalna ekspozitura) i CRM (test).

Petar Stefanović, izvršni direktor za nove bankarske tehnologije i Vladimir Krneta, direktor Sektora za nove bankarske tehnologije i digitalno bankarstvo, pokazali su gostima, na današnjoj prezentaciji, zašto je Komercijalna banka, u mnogim aspektima digitalnog poslovanja, lider na domaćem bankarskom tržištu.

Oni su u praktičnom delu prezentacije brzo, efikasno i bezbedno predstavili funkcionisanje digitalne ekspoziture i pokazali kako na jedan klik klijenti mogu da obave Internet kupovinu ili naruče i dobiju lična dokumenta preko sajta E-uprave.

Gosti su bili impresionirani i zadovoljni pokazanim rezultatima, a predstavnici Banke obećali su dodatne savremene digitalne usluge i primenu najnovijih tehnologija u korak za najrazvijenijim finansijskim tržištima Evrope.