Upozorenje penzionerima

26.03.2020.

Poštovani penzioneri,

Najlepše Vas molimo da u kontaktima sa bilo kime ko vam se obrati iz Komercijalne banke (ili se tako predstavi), izuzev odgovora za koju od ponuđenih opcija/načina isplate penzija se opredeljujete, ne dajete podatke o jedinstvenom matičnom broju građana (JMBG)! Ni telefonskim putem, ni e-mailom ni usmeno, niti na drugi način!

Mi u Banci te podatke već imamo i oni su strogo čuvana tajna.  Prema tome, pitanja o vašem JMBG, ili ličnoj karti signaliziraju da je reč o pokušaju zloupotrebe Vaših podataka, i molimo Vas da, u Vašem interesu, podatke nikako ne dajete telefonom, mailom... niti bilo kome drugom, sem licu u koje imate apsolutno poverenje i koje ste ovlastili, ili imate nameru da ovlastite za podizanje penzije, ukoliko ste se opredelili za taj način podizanja penzije.

Svima koji su se odazvali našem pozivu da se izjasne o načinu isplate penzija ovim putem se zahvaljujemo, a one koji još nisu obavestili Banku o željenom načinu isplate penzija, molimo da to učine hitno, kako bismo efikasno organizovali isplatu u skladu sa Vašim opredeljenjem!

Vaša Komercijalna banka

O načinu isplate penzije pročitajte ovde.