Priroda se čuva digitalno

Sačuvajmo drveće
da ga ne bismo pravili od papira

Priroda se čuva digitalno

Zato što želimo da ostavimo bolje tragove i izgradimo lepšu budućnosti za generacije koje dolaze, pružamo podršku projektima koji obezbeđuju veću održivost i umanjuju negativan uticaj na životnu sredinu.

U tom cilju nam se možete pridružiti jednim jednostavnim gestom – prelaskom na imejl komunikaciju!

Vaša imejl adresa čuva prirodu
1 mejl = 100 RSD donacije

Za svaku imejl adresu prikupljenu do kraja godine, odnosno svakog klijenta koji pređe na imejl komunikaciju, NLB Komercijalna banka će izdvojiti 100 RSD za donaciju usmerenu na projekte izrade urbanih bašti.

Tokom 2024. godine sredstva iz donacije biće upotrebljena za projektovanje i stvaranje urbanih bašti, kao i za edukativne radionice za decu i odrasle koji će u svojim lokalnim zajednicama ove bašte koristiti. 

Posetite najbližu poslovnicu i ostavljanjem validne imejl adrese opredelite se da vam, umesto dosadašnjeg načina, glavni kanal komunikacije bude elektronska pošta.

MAPA EKSPOZITURA

Ostavljanjem validne imejl adrese smanjujemo količinu papira koja se troši za štampanje dokumentacije i čuvamo našu prirodu i drveće, a pored toga i obezbeđujemo brži tok informacija i njihovo lakše čuvanje.

  • Pravovremeno dobijanje obaveštenja i brža razmena podataka
  • Dobijanje izvoda po računu u digitalnoj formi
  • Bez opasnosti od gubljenja ili kašnjenja pisma
  • Lakše čuvanje i pretraga informacija
  • Ušteda vremena i novca

Za nas je ovo više od projekta – ovo je prilika da se uključimo i na aktivan način doprinesemo očuvanju naše prirode, kao i oblikovanju budućnosti za sve generacije koje dolaze i pozivamo vas da nam se u tome pridružite!

 

NLB eKlik

Digitalno bankarstvo gde god da se nalazite

Detalji ponude

kontakt

NLB mKlik

Moderna aplikacija za bankarstvo u pokretu

Detalji ponude

kontakt