Lažna Fejsbuk stranica Komercijalne banke

02.02.2022.

Poštovani klijenti, 

Na društvenoj mreži Fejsbuk ponovo je kreirana lažna stranica Komercijalne banke koja zloupotrebljava ime i logo Banke, a građane obmanjuje da će im pokloniti dvostruki iznos sredstava od iznosa koji imaju na računu u banci.

U pitanju je grubi falsifikat koji zloupotrebljava ime Komercijalne banke, zbog čega je čitav slučaj prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije i administraciji kompanije Fejsbuk.

Komercijalna banka se ograđuje od ovakvog obmanjujućeg sadržaja koji se javno objavljuje i deli, i ne može da preuzme odgovornost za eventualne posledice koje mogu biti prouzrokovane ovakvim delovanjem.

Naglašavamo da postoji samo jedna zvanična Fejsbuk stranica Komercijalne banke preko koje možete da dobijete sve aktuelne informacije ili na sajtu Banke.

VAŠI PODACI MOGU BITI ZLOUPOTREBLJENI!

Molimo da budete oprezni i ne nasedate na ovakve pokušaje prevare, te vas molimo da nas kontaktirate (navesti kontakt) u slučaju prijema bilo kakvih sličnih informacija i ponuda, koje evidentno nemaju uporište u tržišnoj realnosti.

Tekst i Fejsbuk profil lažne stranice Komercijalne banke možete videti ispod.