Preseljena ekspozitura Komercijalne banke u Jagodini

10.08.2017.

Ekspozitura Komercijalne banke u Jagodini, preseljena je sa adrese Kneginje Milice 10 u kojoj je radila 9 godina, u novi, savremeniji prostor na Skveru omladine bb. Novootvorena ekspozitura obavlja sve poslove sa klijentima, fizičkim i pravnim licima, a dostupan je i bankomat, 24 časa.

 

Novi prostor Komercijalne banke u Jagodini otvorili su Izvršni direktor za poslove sa stanovništvom i nove bankarske tehnologije Petar Stefanović i direktorka ekspoziture Branka Kovačević.

 

„Komercijalna banka je uvek tu za svoje klijente, kao pouzdan finansijski partner i podrška za sve njihove planove, bez obzira da li su u pitanju fizička ili pravna lica. Nastavićemo da opravdavamo poverenje koje nam klijenti ukazuju, pružanjem kvalitetnih bankarskih usluga i širenjem mreže ekspozitura i bankomata, kako bi te usluge bile što dostupnije klijentima. Jagodina je veliki i značajan privredni i društveni centar ovog kraja, u kome Komercijalna banka ima zadovoljstvo da posluje dugi niz godina,“ rekao je Izvršni direktor za poslove sa stanovništvom i nove bankarske tehnologije Komercijalne banke Petar Stefanović.

 

Direktorka ekspoziture Branka Kovačević napomenula je da Komercijalna banka vrlo uspešno posluje u Jagodini već 15 godina: „Za deceniju i po, kod nas je otvoreno oko 9.000 računa fizičkih i pravnih lica. Sa mnogim klijentima imamo svakodnevni kontakt i oni su naši ne samo partneri u poslovanju, već i dragi prijatelji. Naš novi prostor ima 230 kvadratnih metara i tu smo smestili sve poslove na koje su naši klijenti navikli: poslove sa stanovništvom i privredom, platni promet, krediti, kartice... Nadamo se da će naša nova lokacija učiniti Komercijalnu banku još bližom klijentima i građanima Jagodine,“ dodala je Branka Kovačević.

 

Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 9 do 17 časova i subotom od 9 do 13 časova.

 

Novi, moderan prostor deo je strateškog opredeljenja Banke da klijentima ponudi najveću i najmoderniju mrežu ekspozitura i bankomata, uz savremene bankarske usluge i proizvode.