Prva zajednička akcija članica NLB Grupe u Srbiji, sa značajnim pogodnostima za sve postojeće i nove klijente

30.03.2021.

Klijenti Komercijalne i NLB Banke od sada mogu da koriste bankomate članica NLB Grupe u celom regionu bez ikakvih troškova.To znači da će klijenti iz Srbije dobiti priliku da svoja sredstva podižu debitnim karticama bez provizije na gotovo 1.500 lokacija na svim tržištima na kojima je NLB Grupa prisutna.

Pored toga, obe banke pokreću specijalnu akciju, u okviru koje će klijentima odobravati stambene i gotovinske kredite bez troškova obrade, a klijenti koji u promotivnom periodu otvore račun, bilo u Komercijalnoj ili NLB Banci, neće plaćati troškove održavanja računa do 30. septembra.

Povodom prve zajedničke promotivne akcije dve banke, Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, rekao je da je ovo samo prvi korak ka realizaciji planova NLB Grupe usmerenih na još efikasniju podršku klijentima u svemu što ih očekuje.

„Akvizicija Komercijalne banke od strane NLB Grupe je za nas izuzetno značajna jer smo njome došli u poziciju da na svim tržištima u regionu na kojima smo prisutni budemo jedna od tri najveće banke To nas čini izuzetno zainteresovanim za ovaj region i kvalitet života u njemu s jedne, a sa druge strane sistemski značajnom institucijom u ovom regionu. Zato nam je važno da iznova nalazimo načine da podržimo naše klijente, privredu i građane, i da im budemo pouzdan partner u realizaciji svih ličnih i poslovnih planova", dodao je Vuković.

Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke, istakao je: „Pogodnosti koje nudimo u ovom trenutku samo su prva od aktivnosti usmerenih na podršku klijentima koju ćemo realizovati, a u narednom periodu ćemo razvijati savremena, lako dostupna rešenja, posebno u domenu digitalnih usluga, koja će nam omogućiti da svojim klijentima izađemo u susret u pravo vreme, na pravom mestu i pravim rešenjem“.

Više informacija o ponudi na linku.