Uz Gold kartice odloženo plaćanje do 30 dana i značajni popusti

U vreme prazničnog darivanja, Gold kartice Komercijalne banke nude niz pogodnosti koje kupovinu robe i usluga čine efikasnijom, isplativijom i prijatnijom.

 

Osim plaćanja robe i usluga u zemlji i inostranstvu i podizanja gotovine na bankomatima, Gold kartice omogućavaju i dodatne benefite. 

 

U ponudi Komercijalne banke su Gold kartice brenda Visa i MasterCard. Namenjene su klijentima veće platežne sposobnosti, a Visa Gold kartica se izdaje i korisnicima Kombank Premijum tekućeg računa.

 

Ove kartice daju mogućnost odloženog plaćanja na 30 dana, bez kamate, a uz njih klijent na poklon dobija i karticu putničkog zdravstvenog osiguranja.

 

Visa Gold kartica daje mogućnost korišćenja niza pogodnosti iz ponude Visa Premium kluba i pogodnosti benefit partnera Banke za korisnike Premijum tekućeg računa. MasterCard Gold  kartica omogućava korišćenje privilegija koje nudi MasterCard Elite/Business klub.

 

Kao korisnici Gold platne kartice, klijenti ostvaruju specijalne popuste i uslove za plaćanje robe i usluga kod odabranih trgovaca i ustanova, partnera Komercijalne banke. Takođe, kljenti koje otvore Kombank Premijum tekući račun ostvaruju dodatne pogodnosti.