Aktuelne MasterCard pogodnosti

Crni petak ceo mesec

Tokom novembra, zaigrajte aktivacionu igricu na Ananas.rs i možete osvojiti neki od Crnih vaučera.

Svaki Crni vaučer je dobitan, a uz više sreće možete osvojiti i Mastercard Crni vaučer od 1.500 RSD ili 2.500 RSD.

Ukoliko izvučete Mastercard Crni vaučer, isti možete iskoristiti ukoliko ste registrovani na Ananas.rs, imate prethodno sačuvanu Mastercard® karticu NLB Komercijalne banke kojom ćete izvršiti kupovinu u iznosu iznad 4.000 RSD za vaučer od 1.500 RSD ili kupovinu u iznosu iznad 6.000 RSD za vaučer od 2.500 RSD.

Više informacija i Uslovi učešća su dostupni na: Crni vaučer | Ananas

Period promocije: 01.11. do 30.11.2023. ili dok traju zalihe.

MasterCard pogodnosti

Mastercard® karticom plati i novac povrati!

Plaćajte Mastercard® karticom NLB Komercijalne banke putem NLB Pay aplikacije u ukupnom minimalnom iznosu od 3000 rsd, kod odabranih trgovaca - Cineplexx, DM, Hleb & Kifle, Merkator–S i Sport Vision, i ostvarite povrat novca od 1000 rsd. U promo akciji se računaju samo plaćanja obavljena subotom i/ ili nedeljom kod odabranih trgovaca koji učestvuju u kampanji, u bilo kojoj od njihovih fizičkih radnji na teritoriji Srbije. Keš-bek se može ostvariti samo jednom u toku jednog vikenda, odnosno maksimalno 9 puta u toku trajanja cele kampanje.

Ova promocija važi za Android korisnike.

Pogledajte uslove i pravila promocije:

Uslovi i pravila za učešće

Za više informacija posetite: Mastercard vikend keš-bek

Period promocije: 04.11. do 31.12.2023.

MasterCard pogodnosti

BRUNCH

Ostvari popust na bilo koji Brunch paket!

Korisnici koji upotrebe svoju Mastercard® karticu NLB Komercijalne banke za kupovinu bilo kog Brunch paketa (uključujući vožnju Gold Gondolom i brunch) na online platformi www.visit-serbia.online automatski će ostvariti popust od 2.000 rsd. Ovaj benefit važi isključivo za pakete koji se rezervišu i kupe subotom i nedeljom putem Visit Serbia platforme.

Za više informacija posetite: Pogodnosti na planinama | Mastercard Srbija

Period promocije do 31.12.2023.

MasterCard pogodnosti

Brzi prolaz - Putujte jednostavno

Putujte jednostavno uz Mastercard®  kartice NLB Komercijalne banke.

Kao vlasnik Mastercard® Premium kartice, imate pristup ekskluzivnoj usluzi Brzog prolaza koja vam omogućava jednostavno i brže putovanje na više od 70 aerodroma širom sveta. Putem veb sajta ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, možete lako unapred rezervisati uslugu Brzog prolaza za aerodromske kontrole i tako ostvariti privilegovan pristup posebnoj traci koja vas direktno vodi do tačke za brzu aerodromsku proveru. Ova pogodnost značajno ubrzava proces prijave za vaš let.

Za više informacija posetite: Mastercard Travel Experiences - Home page

Period promocije od 01.01.2023. do 31.12.2023.

MasterCard pogodnosti

Ostvari popust na vožnju do Tornika!

Lepše je u društvu!

Korisnici Mastercard® kartice NLB Komercijalne banke, dobijaju jednu besplatnu kartu prilikom kupovine dve karte za vožnju najdužom svetskom gondolom.

Benefit 1 besplatne karte na 2 kupljene se odnosi samo na karte kupljene subotom na prodajnom mestu na polaznoj stanici Gold Gondole.

Za više informacija posetite: Pogodnosti na planinama | Mastercard Srbija

Period promocije: 15.04.2023 - 31.12.2023.

MasterCard pogodnosti

Ostvarite keš-bek u inostranstvu

Automatski keš-bek možete ostvariti prilikom plaćanja vašom Mastercard® Gold Premium karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svetskih brendova.

Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca. Keš-bek se vrši direktno na vaš račun.

Posetite Mastercard Travel pogodnosti i pronađite mesta i trgovce širom sveta kod kojih možete ostvariti automatski keš-bek uz vašu Mastercard® Premium karticu – na platformi možete videti nove ponude dostupne tokom drugog kvartala 2023.

Odaberite svoju destinaciju i uživajte u putovanju uz pogodnosti koje vam nudi Mastercard® Travel Rewards.

Period promocije: 01.01.2023 – 31.12.2023.

MasterCard pogodnosti

Uživajte u svakom trenutku putovanja

Korišćenje usluga Biznis klubova je veoma jednostavno za Mastercard® Premium korisnike.

Kako bi uživali u benefitima koje smo pripremili nije potrebna rezervacija već je dovoljno prisloniti Mastercard ® Premium karticu na POS terminal na ulazu u Klub uz važeću boarding kartu ili pasoš na isto ime na koje je izdata kartica.

Kao privilegovanom gostu, Mastercard® omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky biznis klubu na aerodromu u Beču, kao i u biznis klubovima na Aerodromu Sarajevo i Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Opustite se pre leta u prijatnom i komfornom prostoru uz Mastercard® Premium Program.

Za više informacija posetite: Biznis Klubovi | Mastercard Srbija.

Period promocije: 01.01.2023 – 31.12.2023.

MasterCard pogodnosti