Aktuelne MasterCard pogodnosti

Ostvarite automatski keš - bek uz Mastercard®

Automatski keš -bek možete ostvariti prilikom plaćanja vašom Mastercard® Debit Gold Contactless karticom NLB Komercijalne banke kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svetskih brendova.

Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca. Keš - bek se vrši direktno na vaš račun.

Za više informacija posetite: Mastercard Travel Rewards (mastercardservices.com)

Period promocije do 31.12.2024.

MasterCard pogodnosti

Uživajte u svakom trenutku putovanja

Korišćenje usluga Biznis klubova je veoma jednostavno za Mastercard® Premium korisnike.

Kako bi uživali u benefitima nije potrebna rezervacija već je dovoljno prisloniti Mastercard® Debit Gold Contactless karticu NLB Komercijalne banke na POS terminal na ulazu u Klub uz prikazivanje važeće boarding karte ili pasoša na isto ime na koje je izdata kartica.

Za više informacija posetite: Biznis Klubovi | Mastercard Srbija

Period promocije do 31.12.2024.

MasterCard pogodnosti

Putujte jednostavno

Kao korisnik Mastercard® Debit Gold Contactless kartice NLB Komercijalne banke, imate pristup usluzi Brzi prolaz koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na 70+ aerodroma širom sveta.

Pomoću veb sajta ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unapred uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku proveru, što znatno ubrzava celokupan proces čekiranja za let.

Za više informacija posetite: Mastercard Travel Experiences - Home page

Period promocije do 31.12.2024.

MasterCard pogodnosti