Aktuelne Visa pogodnosti

Visa Premium pogodnosti

Jedinstvene pogodnosti koje donose Visa Gold i Platinum kartice NLB Komercijalne banke pažljivo su skrojene u skladu sa Vašim željama i imaju za cilj da ulepšaju iskustvo kupovine za sve članove porodice. Uživajte u ponudama koje smo pripremili specijalno za Vas:

Visa Premium pogodnosti

The Body Shop

Lepota koja je inspirisana prirodom je uvek odličan izbor. U The Body Shop prodavnicama pronađite savršenu formulu i ostvarite 10% popusta uz Visa Gold i Visa Platinum kartice Komercijalne banke. Pogodnost važi do 15. juna 2022. godine i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju ili akciji.

Za više informacija o Visa pogodnosima posetite rs.visa.com

THE BODY SHOP

Converse

Obradujte Vašu individualnost, u Converse radnjama i uživajte u vrhunskom kvalitetu i autentičnom dizajnu. Uz Visa Gold i Visa Platinum kartice Komercijalne banke, ostvarujete 10% popusta na postojeći asortiman. Pogodnost traje do 15. novembra 2022. godine i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju ili akciji.

Za više informacija o Visa pogodnosima posetite rs.visa.com

CONVERSE

Belodore

Zakoračite u Belodore carstvo niche parfema. Pronađite Vašu jedinstvenu notu i ostvarite 10% popusta uz Visa Gold i 12% popusta uz Visa Platinum karticu Komercijalne banke u Belodore parfimerijama. Pogodnost traje do 1. juna 2022. godine i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju ili akciji.

Za više informacija o Visa pogodnosima posetite rs.visa.com

BELODORE

Gigatron

Posetite Gigatron web prodavnicu i ostvarite 5% popusta prilikom kupovine Visa Gold i Visa Platinum karticom Komercijalne banke. Pogodnost traje do 31. decembra 2022. godine. Popust ne važi tokom akcija Black Friday i Gigatron rođendan i primenjuje se samo na onlajn plaćanje u celosti.

Za više informacija o Visa pogodnosima posetite rs.visa.com

GIGATRON

Ne zaboravite preostale aktuelne ponude za korisnike Visa Gold i Visa Platinum kartica:

  • besplatan pristup i boravak u Lounge Key poslovnim salonimana aerodromima za korisnike Visa Platinum kartica;
  • prioritetna prijava na letna šalteru biznis klase i korišćenje prioritetnih prolaza na pasoškoj kontroli za korisnike Visa Platinum;
  • poklon besplatna pića u Kafeteriji na aerodromui to: uz Visa Gold 4 i Visa Platinum 6;
  • popust do 12% na rezervaciju hotela širom svetauz pomoć Agode za za Visa Platinum kartice;
  • popust do 35% na iznajmljivanje automobila od AVIS-aza Visa Gold i Visa Platinum kartice.