Prava prilika za brzu podršku

Podrška - Payten Buddy

Za sve vas koji u svom poslovanju koristite POS terminale, predstavljamo Payten Buddy – besplatnu aplikaciju koja omogućava brzu i efikasnu podršku baš kad vam treba!

 

payten-hero

 

Payten Buddy je nova Android aplikacija namenjena brzoj i lakoj prijavi problema sa POS terminalima, kao i pružanju uvida u status vaših zahteva preko telefona u realnom vremenu. Korišćenje aplikacije je jednostavno, a interfejs intuitivan i lak za navigaciju.

Ono što vaš dan čini rasterećenijim je moderan tiketing sistem koji otklanja potrebu za obraćanjem Banci ili pozivanjem Call centra Payten-a za prijavu tehničkih problema. Efikasan i brz sistem podrške vam pruža priliku da svoje vreme produktivnije iskoristite na aktivnosti koje unapređuju vaše poslovanje.

Pored osnovne funkcionalnosti koja pruža mogućnost prijavljivanja problema, putem Payten Buddy aplikacije možete izvršiti i poručivanje termo rolni, tj. traka za POS terminale.

payten-baner-489x317

Skeniraj i preuzmi aplikaciju!

payten-qr

payten-google-play

Ukoliko vam je, u bilo kom trenutku, potrebna dodatna pomoć za korišćenje aplikacije, možete se obratiti Payten Call Centru, pozivom broja koji se nalazi na vašem POS terminalu.