Visa Premium Business

Prava prilika za pomeranje granica

Visa Premium Business
Check Internacionalno priznata debitna kartica
Check Premium pogodnosti i privilegije
Check Jednostavno plaćanje troškova službenih putovanja

Visa Premium Business Debit je debitna, beskontaktna, internacionalno važeća kartica, namenjena svim našim korporativnim klijentima. Namenjena je svima koji zaposlenima žele da omoguće jednostavno obavljanje svakodnevnih finansijskih aktivnosti i istovremeno im otključaju svet premium pogodnosti i privilegija širom sveta.

Ova kartica je prvi izbor onih koji idu na česta službena putovanja jer sadrži pažljivo odabran set pogodnosti i privilegija poput Business Concierge usluge, pristupa poslovnim salonima na aerodromima širom sveta i povlašćen boravak u prestižnim svetskim hotelima.

Prednosti Visa Premium Business kartice:

  • Brzo i jednostavno plaćanje troškova reprezentacije i službenih putovanja u zemlji i inostranstvu
  • Kupovina robe i usluga kao i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu na VISA označenim prodajnim mestima i bankomatima
  • Mogućnost plaćanja na internetu
  • Mogućnost povezivanja kartice sa EUR deviznim računom
  • Posebne pogodnosti i privilegije koje pružaju trgovačka mesta koja su članovi VISA Premium kruga širom sveta

Svet pogodnosti i privilegija:

Lounge
Lounge Key
Pristup biznis salonima na aerodromima
za više od 1.000 VIP salona, u više
od 450 gradova sveta
Cocierge
Business Concierge usluga
Tvoj lični asistent
gde god se nalaziš
Osiguranje
Paket putnog osiguranja
Prvi izbor
aktivnih putnika

 

Lounge Key -  Pristup biznis salonima na aerodromima za više od 1.000 VIP salona, u više od 450 gradova sveta

Za vas koji, pre nego što poletite, želite da se opustite u udobnom salonu uz besplatnu hranu i piće, Lounge Key nudi priliku za potpuno uživanje. Uz Visa Premium Business karticu imate pravo na besplatan pristup salonima dva puta godišnje a sa sobom, uz doplatu, možete uvesti i gosta. Salone koji učestvuju u programu i dodatne pogodnosti možete istražiti putem LoungeKey aplikacije, dostupne preko Apple App Store i Google Play prodavnica.

Saznajte više na rs.visa.com/pay-with-visa/promotions/lounge-key.html

Business Concierge usluga – tvoj lični asistent gde god da se nalaziš

Visa Business Concierge je usluga dostupna 24/7, 365 dana u godini za sve korisnike Visa Premium Business kartice NLB Komercijalne banke. Ova usluga predstavlja ličnog putnog asistenta koji vam može pomoći oko širokog spektra pitanja i zahteva vezanih za putovanja, restorane, slobodno vreme i druge aspekte puta. Business Consierge prihvata zahteve preko WhatsApp, Telegram i Viber aplikacija, bilo gde u svetu.

Paket putnog osiguranja prvi izbor aktivnih putnika

Putno osiguranje predstavlja prošireni program osiguranja za sve korisnike koji svoje troškove puta ili smeštaja plate u celosti Visa Premium Business karticom. Osiguranje uključuje zdravstveno osiguranje prilikom putovanja u inostranstvo sa pokrićem medicinskih usluga i nezgoda. Uključeno je i pokriće za široku paletu sportskih aktivnosti, kao i pokriće štete nastale prilikom kašnjenja leta ili prtljaga.

Dodatni svet pogodnosti i popusta

  • Povlašćen boravak u prestižnim svetskim hotelima - u preko 900 hotela iz Visa Luxury Hotel ponude, uz VIP status, mogućnost kasnog odjavljivanja i druge brojne pogodnosti (rezervacije preko visaluxuryhotels.com)
  • Fast Track („brze trake“) i brzi check-in na više od 270 aerodroma širom sveta
  • Popusti na iznajmljivanje stanova i automobila
  • Lekarska i pravna podrška na putu
  • Globalna podrška u slučaju gubitka ili krađe kartice

Više detalja i instrukcije za korišćenje Visa Business Consierge usluge, kao i detalje o pokriću putnog osiguranja i svetu VISA Premium prilivegija i popusta možete pronaći u detaljnom korisničkom uputstvu na LINKU

 

Pored pogodnosti i privilegija koje su u paketu Visa Premium Business kartice, istražite i svet aktuelnih pogodnosti na donjem linku.

Upoznajte se sa našom ponudom