Do diplome uz pomoć studentskih kredita

Komercijalna banka u ponudi ima dinarske potrošačke kredite posebno kreirane za plaćanje školarine državnih i privatnih fakulteta, kao i srednjih škola.

Studentski krediti odobravaju se na osnovu profakture fakulteta i srednjih škola. Kredit može da se odobri studentu koji je u radnom odnosu, odnosno namenski članu najuže porodice lica koje se školuje. Rok otplate je do 36 meseci, a maksimalni iznos do 1,5 miliona dinara.

Ovi krediti ne zahtevaju prenos primanja na tekući račun Komercijalne banke, a klijenti koji nemaju uplatu zarade preko Komercijalne banke, u obavezi su da mesečne anuitetske uplate vrše putem administrativne zabrane.

Posebna pogodnost je što učenici i studenti, od 18 do 27 godina, za koje Komercijalna banka kreditira školovanje, mogu bez troškova mesečnog održavanja, da koriste sadržajan set proizvoda i usluga Kombank Start tekućeg računa.  

I na ovaj način Komercijalna banka, kao društveno odgovorna kompanija, potvrđuje da je obrazovanje najbolja investicija u budućnost.

Osim na sajtu, više informacija moguće je dobiti u najbližoj ekspozituri ili pozivom na broj Kontakt centra 011 20 18 600 i 0700 800 900.