Umetnost plaćanja u Kombank dvorani

U Kombank dvorani otvorena je izložba mladog umetnika Pavla Jovovića, koja će trajati do nedelje, 10. marta. Detalji slike ovog tridesetogodišnjaka pod nazivom „Untitled 6/ Bez naziva 6" krase novu platnu DinaCard Start karticu.

Rad je nastao u Beogradu 2017. godine, tehnikom ulje na platnu.

Nastavljajući da podržava najbolje u Srbiji, a to su mladi umetnici i stvaraoci, Komercijalna banka je na novi dizajn Dina kartica odlučila da prenese deo rada naših mladih slikara.

DinaCard Start kartica pripada paleti nacionalnog DinaCard programa i po svom karakteru je debitna kartica namenjena mlađoj populaciji, do 27 godina.

Dizajn kartice je moderan i nesvakidašnji u svetu kartičarstva, postavljen vertikalno. Sama kartica funkcioniše po principu on-line autorizacije, što znači da korisnik kartice koristi raspoloživi iznos sredstava po tekućem računu.

O umetniku

Pavle Jovović je rođen 1989. godine u Užicu. Završio je osnovne i master studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Slobodana Roksandića. Školovanje nastavlja u Parizu u Visokoj školi lepih umetnosti (ENSBA) u slikarskoj klasi profesora Filipa Konjea (Philippe Cognee), gde završava osnovne i master studije. U Parizu boravi od 2012. do 2015. godine. Trenutno živi i slika u Bazelu.