Visa Platinum biznis kartica

Komercijalna banka počeće u oktobru da izdaje Visa Platinum Business debitnu karticu, premijum proizvod, namenjen vlasnicima i menadžmentu privrednih subjekata, koji pruža niz privilegija i pogodnosti.

Kartica je opremljena čipom koji osigurava bezbedna plaćanja u zemlji i inostranstvu, a može da se koristiti i za bezbedno plaćanje na Internetu, uz uslugu Visa Secure. Za transakcije u iznosu do 5.000 dinara, koje se obavljaju u Srbiji, moguće je plaćanje beskontaktno na prodajnim mestima koja su označena znakom .

Visa Platinum Business kartica obezbeđuje pristup širokom asortimanu ponuda i promocija, uključujući restorane, putovanja, kupovinu, zabavu, sport, zdravstvene usluge. Listu benefita koje ova kartica donosi, klijenti mogu da pogledaju na sajtu kompanije Visa www.rs.visa.com.

Sa Visa Platinum Business karticom klijentima je omogućen besplatan pristup Lounge Key poslovnim salonima na aerodromima širom sveta. Takođe, korisnici Visa Platinum Business kartice mogu da uživaju u benefitima u više od 900 hotela iz Visa Luxury Hotel ponude, kao i u privilegovanim uslugama YQ MEET & ASSIST, na više od 500 aerodroma širom sveta.

Komercijalna banka izdaje Visa Platinum Business karticu bez troškova izdavanja.

Više informacija o kartici na ovom linku.